Over ons

 

Vaak als er een heftige gebeurtenis in ons leven gebeurt, dan lijkt het of we wakker gemaakt worden. Dit is mij ook overkomen in 2001. Met dit nieuwe feit, verdriet en rouw ben ik vrij snel aan de slag gegaan. Via rouwverwerking, voetreflex en bloesemtherapie en vooral het vaste geloof dat we er boven op kwamen. Kwam ik bij een therapeutenpraktijk uit die mij in eerste instantie verder heeft geholpen zodat ik weer in het leven kon staan met alles en iedereen van wie ik houd om mij heen. Omdat ik van nature gevoelig aangelegd ben en veel feeling heb met planten ( 5 jaar ervaring in boomteelt stekbedrijf ) en dieren, heb ik een orgonstraler gekocht via deze therapeutenpraktijk die mij destijds heeft geholpen. Hiermee ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen boom in de tuin die de bast aan het los laten was en ja onze boom genas en staat nu met al zijn pracht sterk in mijn tuin. Ook heb ik mijn geitje die een beetje ongelukkig was gesprongen van het plateau geholpen. Dit terwijl de dierenassistente zei dat ik hem maar beter kon in laten slapen want deze breuk werd niet meer beter. Na iedere dag tweemaal daags met de orgonstraler op zijn pootje te hebben ingewerkt. Was het toch zeer spannend toen het spalkje eraf ging of dat het had geholpen en ja hij liep weer gewoon zonder problemen op zijn vier pootjes.

Door deze ervaringen ben ik verder met deze interessante materie doorgaan praten met de therapeute waar ik de orgonstraler had gekocht. Deze adviseerde een waterstructuurverbeteraar te kopen. Door mijn overtuiging van de boom die ik beter zag worden en de geit die weer vrolijk rond huppelde vond ik het tijd voor mijn eigen gezondheid en kocht de waterstructuurverbeteraar. Dit was mijn eerste kennismaking met Cosmolife.

Omdat ik graag wat meer van de producten wilde weten en ik iemand had die ook een waterstructuurverbeteraar wilde hebben ben ik op zoek gegaan naar de importeur van deze producten. Na vele gesprekken werd het duidelijk dat de importeur de zaak van de hand wilde doen omdat hij het wat rustiger aan wilde doen. Veel gesprekken volgde over de productkennis. Beiden waren we het erover eens dat als je met deze materie in aanraking komt dit je niet los laat omdat het onze gezondheid is die we moeten koesteren. Op 1 januari 2008 was het dan ook zover. Cosmolife Nederland wenst u daarom veel levensenergie en veel gezondheid toe en hoopt dat u ook de voordelen van onze producten in ziet en wij hopen dat deze website hier een beetje aan bij kan dragen.