Praktijkervaring

 

 

Bioresonanzkonverter:

Een klein hondje dat door een grote hond was aangevallen en door de dierenarts met vele inwendige complicaties was gehecht en natuurlijk ook de nazorg van de arts. Vanaf het moment dat ik me er regelmatig mee bezig heb gehouden is het genezingsproces goed verlopen en is de hond genezen zonder ook maar een ontsteking te hebben gehad.

Bij een beurs waar ik onlangs stond, had een mevrouw een beginnende ziekte. Ze heeft de bioresonanzkonverter een minuut of drie vastgehouden.  S ‘avonds toen ik thuis kwam en  de e-mail controleerde zat er een mailtje in van haar.  Hierin liet ze weten dat ze vanaf het moment  s’middags dat ze bij mij was  tot in de avond dat ze mij schreef nog geen pijn heeft gehad.

 

Energiedoek:

Bij een kind dat slecht sliep en bij de geringste regenval bij vader aan bed stond omdat hij weer eens wakker was geworden van de regen.  Hier is toen gekozen om een energiedoek te gebruiken en nu kan het zelfs hagelen maar slapen doet hij sinds dien goed.

 

Electro smogregelaar:

Deze is ingezet bij een kind die last hadden van ”wagen” ziekte sinds deze is geplaatst heeft hij er geen last meer van. Het viel zelfs zo op dat een ander broertje zei tegen zijn broer hé je wordt niet ziek.

Een vertegenwoordiger die hem ook gebruikt, zegt dat hij helder blijft en frisser tijdens zijn werkzaamheden op de weg.

 

Geopatische belasting:

Laatst kwam ik bij mensen thuis om metingen uit te voeren en vond een paar Geopatische belaste plaatsen deze mevrouw had een poes als huisdier en ik stelde de vraag aan haar ligt de poes daar ooit waarop ik het antwoord kreeg nee daar ligt ze nooit. De mevrouw vroeg om ook boven op haar slaapkamer metingen te verrichten en wat ligt daar op de bewuste plaats die ik op de beneden verdieping als belastbare plaats had aangewezen: de poes aan het einde van het bed.

Wat er van oudsher gezegd word is waar poezen gaan op Geopatische plaatsen liggen en honden mijden deze.

 

 

Stretchmaster:

Iemand die last heeft van artrose en sinds hij deze gebruikt geen pijn meer heeft.

Een mevrouw op leeftijd die haar heup brak gebruikt hem sindsdien dagelijks, loopt nu zonder stok of ander hulpmiddel gewoon rond.

Een kennis van de bovengenoemde vrouw sliep heel vroeger met haar handen onder haar hoofd maar naarmate de leeftijd vorderde ging dit niet meer, na twee dagen daar gelogeerd te hebben en het gebruik van de Stretchmaster werd ze op de tweede dag wakker met haar handen onder haar hoofd.

 

Waterconvertor:

Bijna alle mensen die deze gebruiken verklaren dat het water zachter is en lekkerder smaakt.

Een konijnenfokkerij die de Waterconvertor extra in gebruik heeft vertelde me dat hij eerst iedere week zijn waterleidingen moest spoelen en na ingebruikname van de Waterconvertor extra één keer in de vier weken en dan nog uit voorzorg.  

 

Bij een hotel dat al voorzien was van waterontharding installatie bleef er maar een zout ophoping achter in de vaatwasser nu weet ik niet wat het probleem was maar na plaatsing van de Waterconvertor extra is het probleem opgelost.

 

Probleem bij een varkenshouderij.

De groei van de varkens lag nogal ver uit elkaar.  Na metingen in de stal kwam ik tot de conclusie dat er een geopatische straling aanwezig was. Dit vermoedde de varkenshouder zelf al. In overleg hebben we besloten om een waterconvertor te plaatsen om de dieren direct energie te geven via het water. Dit is tot grote tevredenheid gelukt, de groeicurve is nu gelijk over de gehele stal..

 

Dit is een greep uit de fijne reacties die ik terug krijg van de mensen zelf.